Scandinavian Kartway

Nennesmovägen 21 | 334 33 Anderstorp
Bokning: 0371-171 90, 0702-36 58 50
eller bokning@hyrkart.se

 

Åtgärder angående Covid-19

Personalen på Scandinavian Kartway kommer att informera våra gäster om vilka regler och åtgärder som gäller på plats. VIKTIGT att dessa följs.

 

VIKTIGT att alla gör sitt bästa för att hålla avstånd från varandra. Det blir fort väldigt mycket folk på liten yta här i depån. Respektera varandra och personalen i detta avseende. STANNA HEMMA OM NI ÄR SJUKA ELLER UPPVISAR SYMPTOM!

 

- Våra kunder som anländer kommer mötas av personal för en snabb genomgång av nya rutiner och man förväntas tvätta händer med handsprit som vi tillhandahåller tillsammans med andvändandet av engångshandskar. Dessa skall vara på under hela tiden, detta för att minimera kontaminering av hjälmarna. Hjälmarna skall hållas personliga under hela besöket och i den mån det går helst sitta på huvudet mellan racen i depån, detta för att vi inte ska ta på hjälmen mer än nödvändigt eller riskera att ta på oss någon annans hjälm.

- VIKTIGT att ni ställer använda hjälmar på designerad plats och INTE tillbaka i hyllan där ni tog dom. Personalen desinfekterar hjälmar både innuti och utanpå efter varje bokning.

- Vi desinfekterar också ratt, stol, säkerhetsbälte och stolsjustering efter varje avslutad bokning.

- Personalen kommer starta och stäng av samtliga gokartar själva under bokningen för att än en gång minska risken för kontaminering denna gången av startmodul och tändningsnyckel. 

- Vi kommer erbjuda kunder balaklava istället för engångsmössa utan extra kostnad.

- Toalettutrymme och omklädningsrum städas och desinfekteras dagligen.

- Vi ser helst att en person betalar för hela sällskapet om ni ska betala med kort. Önskar ni betala individuellt så gör gärna det med Swish!

- Vi tar detta på största allvar men hoppas att ni ska känna er trygga och att vi fortfarande kan leverara en upplevelse och service ni kommer minnas.

Vi ses på Scandinavian Kartway :)